WEDSTRIJD Proost Lierse A - ZVK Celtic Houthalen '94 A  3 - 1

DATUM 21-09-2018  20:00

DOELPUNTEN

VERSLAG Onze beloften begonnen voor hun eerste thuisopdracht van het seizoen ietwat ongeïnspireerd aan de wedstrijd en dat leverde na 6 minuten via Kislali Mikagil een 0-1 achterstand op. Daarna werden verschillende tactieken en veldbezettingen geprobeerd maar Celtic bleek een stuggere tegenstander dan verwacht. Pas in de 18de minuut kwam de ondertussen verdiende gelijkmaker er via Mechqouq Wouail. En 2 minuten voor de pauze zette El Abbouti Yassir met een schicht in de winkelhaak de 2-1 voorsprong op het bord.

In de tweede helft kabbelde de wedstrijd op hetzelfde niveau voort. Weinig kansen, weinig doelgevaar door beide ploegen. Drie minuten voor tijd zorgde Haddouch Issam voor de beslissing door mooi de 3-1 eindstand te maken. Opdracht volbracht en de drie punten blijven in Lier.